جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

ما‌درید شهر رؤیایی سیمئونه| تمدید اتلتیکومادرید با مربی قهرمان

  • کد خبر: ۶۹۶۴۷
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
ما‌درید شهر رؤیایی سیمئونه| تمدید اتلتیکومادرید با مربی قهرمان
قرارداد مربی آرژانتینی با اتلتیکومادرید تا ۲۰۲۴ تمدید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرمربی آرژانتینی اتلتیکومادرید قصد دارد قراردادش را با این باشگاه تمدید کند. دیگو سیمئونه که موفق شد اتلتیکو را به قهرمانی لالیگا برساند، در آستانه امضای قراردادی جدید با این باشگاه است. بر اساس گزارش نشریه اسپانیایی «آاِس» چاپ مادرید، این مربی آرژانتینی برای تمدید دو‌ساله قراردادش با اتلتیکومادرید به توافق رسیده است. سیمئونه در حالی قصد دارد خود را تا سال‌۲۰۲۴ به روخی‌بلانکو متعهد کند که قرارداد فعلی‌اش تا تاریخ ۳۰‌ژوئن ۲۰۲۲ اعتبار دارد. ال‌چولو که به‌دنبال تقویت تیمش برای فصل آینده است، از مدیران باشگاه اتلتیکومادرید خواسته است مهاجم آرژانتینی اینتر را در تابستان پیش‌رو به خدمت بگیرند.

 

کار این باشگاه برای جذب هم‌وطن سیمئونه دشوار خواهد بود؛ چرا‌که اینتر روی لائوتاروی بیست‌وسه‌ساله، ۷۰ میلیون یورو قیمت گذاشته است. شیوع ویروس کرونا به لحاظ مالی بر تمامی باشگاه‌های بزرگ اروپایی تأثیرگذار بوده و اتلتیکومادرید هم از این قاعده مستثنا نیست، اما آن‌ها سعی دارند به‌نوعی ترکیب تیم تحت‌هدایت دیگو سیمئونه را تقویت کنند. اخیرا نشریه اسپانیایی «مارکا» گزارش داده بود که آلخاندرو کامانو، مدیر‌برنامه‌های لائوتارو مارتینز، با سران ۲ باشگاه رئال‌مادرید و بارسلونا مذاکراتی بر سر این بازیکن داشته است. اکنون لائوتارو با اینتر در حال مذاکره است.

 

سران باشگاه اینتر در تلاش برای ارائه قراردادی جدید به این بازیکن با دستمزد ۴.۵‌میلیون یورو در سال با پاداش‌های در‌نظر‌گرفته‌شده هستند. مارتینز که تابستان گذشته بحث حضورش در بارسلونا به‌شدت مطرح بود، اخیرا به شبکه تلویزیونی «اسکای‌اسپورت ایتالیا» گفته بود: در اینتر خیلی خوش‌حالم و خانواده‌ام هم از بودن در اینجا چنین‌حسی دارند؛ از‌این‌رو به چیزی جز ماندن در اینتر فکر نمی‌کنم. مدیر‌برنامه‌هایم جزئیات قراردادم را با باشگاه اینتر حل خواهد کرد. لائوتارو مارتینز بیست‌وسه‌ساله که تا سال‌۲۰۲۳ تحت‌قرارداد اینتر است، در فصلی که گذشت، در ۴۷ بازی آمار ۱۸ گل‌زده و ۱۰ پاس‌گل را از خود برجای گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->